HOME ABOUT TUTOBIES TIPS&REVIEW RAKAN BLOG TEMPAHAN

Pencarian bloglist mac 2017 by fws


Hai! farah nak cari bloglist untuk blog ni dan blog lagi satu iaitu Main blog farah
syarat dia simple je...

- Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe
-klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai habis loading
*mention dekat komen/cbox kalau nak farah click korang punya jugak*
- buat entry "Pencarian bloglist mac 2017 by fws"
-komen korang punya link

- 10 blog dicari untuk blog ni
- 5 blog dicari untuk Main blog farah
Kalau penyertaan lebih, mungkin hadiah akan ditambah

Start dari 10/2 hingga 28/2

Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors

KLIK BANNER UNTUK JOIN

SENARAI HADIAH YANG MENARIK DARIPADA ELSA & PARA SPONSOR UNTUK ANDA MENANGI!

Nature Republic Essence x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Bloglist selama 3 bulan x 5 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

Review Blog & Bloglist selama 2 bulan x 2 pemenang

5. Junzie
Topup RM 30 x 2 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

7. Sarah
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

8. Syaz
Topup RM 5 x 2 pemenang

9. Liyana
Review Blog & Igshop (jika ada, sponsor akan review igshop anda di instagram beliau) x 3 pemenang

Topup RM 10 x 2 pemenang

11. Farrah
Topup RM 5 x 2 pemenang

Bantal Burung Hantu x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Dreamcatchers x 2 pemenang

17. HADIAH MISTERI DARI ELSA x 1 PEMENANG

Jika penyertaan kurang daripada bilangan seperti yang dicari, kemungkinan seorang pemenang boleh menang banyak hadiah. Siapa tahu kan hehe. AYUH PAKAT RAMAI RAMAI UNTUK JOIN! KLIK BANNER

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?

cutenya banner hahahah >.<

orait. Hai semua! memandangkan saya blogger baru, dan saya pun terjumpa entry tentang GA ni, so tak salahkan kalau nak join? ok jom start.

Let me introduce myself (bunyi gendang sikit)
Nama sebenar ialah Farah wahidah bt safri. f4 tahun hahaha nak spm dah. berblog since darjah 6 tapi blog lama dah delete dan berhenti berblog time f1/f2 tak ingat lol. Saya juga merupakan seorang blogger kidal. yasss siapa lagi team kidal kat sini?