Lihit Lab Teffa Pen Case, Book Style REVIEW | shopping at lazada

Assalamualaikum.
rindunyaaa nak update blog sebab dah lama tak update. busy dengan sekolah... seb baik harini faye berpeluang untuk update blog
.
.
.
Hari selasa haritu, faye ada beli satu pen case atau orang biasa panggil pencil case/pencil box ni. sebab apa faye berminat dengan pen case ni? sebab haritu faye ada tengok kat youtube - "what's in my pen case" and orang tu guna pen case ni. pen case ni pulak nampak kemas and sesuai untuk orang yang nak stay organised macam faye! jom tengok pen case tu!!!


Lihit Lab Teffa Pen Case, Book Style



pengahantaran sangat cepat! faye bayar 11/7 dapat 13/7 !! dua hari jee 😱 
harga : RM23.20(sale price) harga asal : RM58.00!



what's inside >.<





look without stationeries


look with stationeries! boleh letak macam macam barang lagi! 


itu sahaja! harap dapat memuaskan hati korang!

6 comments:

Komen anda sangat dihargai :)