mini stationery giveaway by mirzasyazwina


klik banner untuk join!!

stationery!!! bukak bukak terus join memandangkan faye ni fans no.1 stationery!!!
IG: blog_fws

Lihit Lab Teffa Pen Case, Book Style REVIEW | shopping at lazada

Assalamualaikum.
rindunyaaa nak update blog sebab dah lama tak update. busy dengan sekolah... seb baik harini faye berpeluang untuk update blog
.
.
.
Hari selasa haritu, faye ada beli satu pen case atau orang biasa panggil pencil case/pencil box ni. sebab apa faye berminat dengan pen case ni? sebab haritu faye ada tengok kat youtube - "what's in my pen case" and orang tu guna pen case ni. pen case ni pulak nampak kemas and sesuai untuk orang yang nak stay organised macam faye! jom tengok pen case tu!!!


Lihit Lab Teffa Pen Case, Book Style



pengahantaran sangat cepat! faye bayar 11/7 dapat 13/7 !! dua hari jee 😱 
harga : RM23.20(sale price) harga asal : RM58.00!



what's inside >.<





look without stationeries


look with stationeries! boleh letak macam macam barang lagi! 


itu sahaja! harap dapat memuaskan hati korang!

Senarai Peserta AIDILFITRI GIVEAWAY BY FAYE AND FRIENDS

TERIMA KASIH PADA AWAK AWAK YANG DAH JOIN!!
SIAPA YANG BELUM JOIN TU SEMPAT LAGI NAK JOIN NIH! SERAMAI 32 PEMENANG DICARI!!

TAMAT : 3/8/2017 :)

  1. http://www.kasihjuju.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  2. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  3. https://blogashalya.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  4. https://belogsjm.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  5. http://thisni3zahata.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  6. https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  7. http://ainimrashihah.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  8. http://farhannajafri.blogspot.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  9. http://www.leaazleeya.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  10. http://macammacamcite.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  11. http://msvelentine.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  12. http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  13. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  14. http://jombercontest.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  15. http://www.ceriteraibu.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  16. https://colouroflifek.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  17. https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-idilfitri-giveaway.html
  18. http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  19. https://aunilieyana.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  20. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  21. http://www.mohdnoorshawals.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  22. http://jnjikita.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  23. http://www.ronaldmohoni.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  24. http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  25. https://intansaffyna.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  26. http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  27. http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  28. http://www.ceritahuda.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  29. http://penselduabee.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  30. http://littlesnorlax.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  31. http://www.huhahuhajerr.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  32. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  33. http://www.tengkubutang.com/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  34. http://honeyoyeke.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  35. http://www.sayidahnapisah.com/2017/08/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  36. https://thebeautyofsplendid.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  37. https://thebeautyofsplendid.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  38. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2017/08/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  39. https://cikash.blogspot.com/2017/08/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  40. https://adeliazahrah.blogspot.my/2017/08/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html
  41. http://queensyanis.blogspot.my/2017/08/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

Senarai Hadiah Aidilfitri Giveaway By Faye and friends

Senarai Hadiah Aidilfitri Giveaway By Faye and Friends

bullet journal supplies stickers washi tape decorations

kat sini farah senaraikan hadiah hadiah nya ya.. kenapa tak letak dalam entry yang sama?? sbab banyak sangat hadiahnya takot panjang sangat entry nyaaaa 👍

SERAMAI 32 ORANG PEMENANG DICARI 😍😍 MUNGKIN SALAH SEORANG DARI PEMENANG ITU KORANG KER?? 
 BARANGAN
  • FRAME GAMBAR 4R (1 PEMENANG) BY MUSTAZA RAZALI
WANG TUNAI
  • RM20 (2 PEMENANG) BY NOOR SYUHADA
  • RM20 (1 PEMENANG) BY MRS PIP
  • RM10 (2 PEMENANG) BY SHIKIN RAZALI
TOPUP
  • TOPUP RM5 (2 PEMENANG) BY FAYE
  • TOPUP RM10 (2 PEMENANG) BY KASIH JUJU
  • TOPUP RM5 (1 PEMENANG) BY KAK YONG
  • TOPUP RM5 (2 PEMENANG) BY ELSA
  • BIZ PREPAID RM10 (2 PEMENANG) BY ABAM KIE
  • TOPUP RM5 (3 PEMENANG) BY AIMAN
BLOG
  • BLOGLIST (4 PEMENANG) BY FAYE
  • REVIEW (2 PEMENANG) BY FAYE
  • BLOGLIST (4 PEMENANG) BY KAK YONG
LAIN-2
  • GIFT VOUCHER SHOPPING (3 PEMENANG) BY RA.SHOPPE 

BANYAK KAN??? 😍😍😍TUNGGU APA LAGI? JOIN LAH SEKARANG BAGI YANG BELUM JOIN TUUUU >.<  KLIK SINI UNTUK JOIN

SELAMAT HARI RAYA UNTUK SEMUA!!


Assalamualaikum.
Pertama sekali, faye nak mintak maaf kat korang sebab tak balas blogwalking dan tak publish/reply comment. Sebab faye sibuk beraya #rayakansebulan 🤣 faye akan balas bw korang secepat mungkin yea. Faye post ni guna fon tau sbb masih kt kampung.

Faye nak ucapkan selamat hari raya buat semua blogger dalam dunia ni yang menyambut Hari Raya.

Faye pun akan buat sebuah Giveaway sempena Aidilfitri ni.😊 sponsor pun dah dapat so tunggu apa lagi?? Kalau korang nak join make sure korang follow blog ni kalau belum follow sebab nanti kang tak tahu menahu pulak bila launch GA nya kekeke😀

Bye..