HOME ABOUT TUTOBIES TIPS&REVIEW RAKAN BLOG TEMPAHAN

GIVEAWAY RAYA BY MYA & FRIENDS

Selamat berpuasa untuk semua pembaca myafarisha.com yang disayangi. Sempena Ramadhan dan Syawal yang sememangnya dekat sangat dengan kita, Mya dengan usahasama rakan-rakan AFB (Auto Feed Blog) membawakan Giveaway Raya, istimewa untuk anda. Ada RM 240 untuk awak cuba rebut dan menang. Syarat-syarat pun mudah sahaja. Tak mahu borak panjang, kita usha syarat dan hadiah kat bawah.


Syarat :
↳ Malaysian Blogger
↳ Follow Instagram kami : Mya | Ain | PapaG | KG | Unni | Farah
↳ Follow / Add FB kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Follow Google+ kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Follow blog kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Buat satu entri bertajuk : GIVEAWAY RAYA BY MYA & FRIENDS
↳ Copy and Paste code di bawah dalam HTML and Publish.

↳ Tinggalkan link entri dalam bahagian komen
↳ Selesai

*kalau awak tak ada Instagram atau FB, please do mention it dalam entry*

Hadiah :
💕 Tempat pertama : RM 100
💕 Tempat kedua : RM 70
💕 Tempat ketiga : RM 50
💕 Tempat keempat : RM 20

So, jangan tunggu lama-lama. Bermula hari ni sehingga 19 Jun nanti.
Cepat-cepat join sekarang. Klik je banner kat atas tu. Muah cikitt.

Giveaway Kad Raya by Zafirah Nazri


klik banner :)

Giveaway Annivesary Dan Duit Raya


klik banner :)

Tahniah! Senarai pemenang-pemenang 1st giveaway by FWS

Congrats by Chris Rushing:

Alhamdulillah selesai juga giveaway pertama saya, iaitu 1st giveaway by fws :) terima kasih tak terhingga kepada 34 orang perserta yang amat membantu menjayakan giveaway ini :) Saya minta maaf sebab lambat umum, ini kerana minggu ini exam week saya .. jadi, seperti yang ditunggu- tunggu, inilah keputusannya..

psssttt! boleh cek nombor korang kat SINI ya!

Diskaun RM10 shopping di Fashionstorebyfw (fws)
23 | 18 | 33

Topup RM5 (fws)
12 | 11 

Header + Watermark Logo ( Sis Awadah )
9 | 5 | 4

Topup RM10 (JMBELOG)
2 | 28

 Topup RM5 ( Abam Kie )
25 | 24 | 13

Tambahan!! peserta pertama dan terakhir akan diletakkan didalam bloglist selama dua bulan :)

Tahniah buat semua peserta :)

Bagi yang memenangi hadiah dari FWS, sila pm di facebook ini - FWS blog
Bagi yang memenangi Hadiah dari Sis awadah boleh pm facebook - Siti Awadah
Bagi yang memenangi hadiah dari JMBELOG boleh - whatsapp beliau http://www.wasap.my/60174872027
Bagi yang memenangi hadiah dari Abam Kie boleh whatsapp 0129820100

Hantarkan ini kepada sponsor :-
Hai, saya pemenang dari 1st giveaway by FWS
URL blog:
nombor :
Hadiah yang dimenangi:

Dropship dengan Kumoten?


Assalam semua.. dah lama saya tak update blog.. rindu pulaa huhuhu... okay come to the title harini saya nak terangkan tentang dropship.

Apa itu dropship?
Dropship ini kira macam kita berniaga. tapi, kita berniaga apa yang orang lain jual. tapi, sedikit daripada keuntungan tu, kita dapat. Harga barang? kita boleh tetapkan sendiri. TAPI! jangan letak harga terlalu tinggi. sebab tkkan ada orang yang nak beli barang yang harga mahal mahal.

Apa itu Kumoten?
Kumoten ialah satu dropship website yang menyediakan pelbagai jenis barang. bukan sahaja pakaian  malah barangan dapur,  alat elektronik seperti kamera dan macam macam lagi. dorang pun ada jual Kurma tau!!

ini antara barangan yang dijual




Tunggu apa lagi? jom lah daftar dropship Kumoten :)

1st Giveway By FWS

STICKY POST

Hai dan selamat sejahtera semua! Jadi, Harini saya nak launch 1st giveaway saya. Alhamdulillah lepas berbulan-bulan berblog dapat juga anjurkan Giveaway sendiri khas untuk blogger blogger Malaysia diluar sana.. 

Syarat-syarat
1. Blogger Malaysia

2. Follow Instagram :

3. Follow blog :

4. Follow  G+

5. Like FB

6. Follow twitter (yang tak ada, dikecualikan)

7. Klik Nuffnang

8. Klik Iklan *tunggu hingga habis loading*
1 | 2 | 3 |

Cara-cara nak join?
1. Buat Entry yang bertajuk "1st Giveway By FWS "
2. Letak Banner dan backlinkkan ke entry ini
3. Letak username ig korang dalam entry tu
4. Comment link entry korang !

Hadiah-hadiah Yang Menanti?
1. Diskaun RM10 shopping di FashionStorebyfw (FWS) x3 pemenang
2. Topup RM5 (FWS) x2 Pemenang
3. Header + Watermark Logo ( Sis Awadah ) x3 pemenang
4. Topup RM10 (JMBELOG) x2 pemenang
5. Topup RM5 ( Abam Kie ) x3 pemenang

Pemilihan pemenang melalui random.org

Banyak kan hadiah yang disediakan? kalau rasa nak menang, anda ada masa 1 bulan untuk join !

1April 2017 hingga 1Mei2017

Senarai peserta 1st Giveway By FWS

Alhamdulillah, terima kasih join ya rakan rakan blogger ! Jom blogwalking ke blog peserta yang lain :)
13 pemenang dicari!! Jom meriahkan lagi giveaway ni :)

  1. http://tarotthefool.blogspot.my/2017/03/1st-giveway-by-fws.html
  2. https://sweetsourleyra.blogspot.my/2017/04/1st-giveaway-by-fw.html
  3. http://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/04/1st-giveaway-by-fws.html
  4. http://wanruswaniee.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  5. http://herneenazir.com/2017/04/02/1st-giveway-by-fws/
  6. https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  7. http://tujuhpetak.blogspot.my/2017/04/1st-giveaway-by-fws.html
  8. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  9. http://queensyanis.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  10. http://www.blogeyja.com/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  11. http://jombercontest.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  12. https://aku-seorang-perantau.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  13. http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  14. https://umienurpu3.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  15. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  16. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  17. http://akhalilah.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  18. http://theaaisy.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws_7.html
  19. http://theieraziera.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  20. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  21. http://amirahamer.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  22. https://mainakjoin.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws-1-mei-2017.html
  23. http://www.syahirahvaliant.com/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  24. http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  25. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  26. http://www.mialiana.com/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  27. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  28. http://akhalilah.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws_24.html
  29. http://penselduabee.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  30. http://www.ceriteraibu.com/2017/04/1st-giveaway-by-fws.html
  31. http://elsaalicious.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html
  32. http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/04/1st-giveway-by-fws-1-mei-17.html
  33. http://www.sayidahnapisah.com/2017/05/1st-giveway-by-fws.html
  34. http://nrjan.blogspot.com/2017/05/1st-giveway-by-fws.html